1 Şubat 2012 Çarşamba

Beni ben yapan sevdiğim kadınlardır...

Bazen bakıyorum arkama hepsi benim bir isteğimi gerçekleştirmiş. Biri çok güzel, biri çok akıllı, biri çok kültürlü, biri sevecen, biri çok duygusal, biri çok mantıklı. Hepsi de benim bir parçam gibi sanki. Aslında hepsi beni oluşturuyor. İşte sevdiğim kadınlar. Beni ben yapan sevdiğim kadınlar. Hepsinin bir insanda toplanmış hali olursa belki ölene kadar yaşaya bilirim onunla. Fakat hala tam değilim. Hala ne istediğimi bilmiyorum belki de.Çünkü o insan hala karşıma çıkmadı. 


Aslında derinlerde bir yerde gizliden gizliye saklanan duygularım var. Onları çıkarıp hediye paketi halinde sunsam ona. Aldığında belki sevinir, belki de sevinmez. Belkide sıradan geliyordur bu tip hediyeler. Sadece dışı güzel olan hediye paketlerinden zanneder.Kolay kolay açamam duygularımı yabancı birine. Yabancı çünkü tanımıyorum. Her hafta görsem de tanımıyorum. Kırmaz, kibarca reddeder. Kalp kıracak nitelikte bir insan değil o. Çok farklı düşünceler içindeyiz. Onun hayatında biri var galiba. Kırdığımız ve sonradan yapıştırarak birleştirdiğimiz vazonun eskisi gibi olduğunu zannederiz. Fakat yapıştırdığımız yerlerin izleri hiç silinmez. Eskiye dönük hayaller canlanır. Yapılan hatalar hatırlanır. Küçük bir çocuk gibi "Bir daha yapmayacağım söz" deyip suratına masumca bakıp söyler. Her iki tarafta kabullenir bazı şeyleri. Ayrılırken edilen kötü sözler, yada yapılan eşşeklikleri.


Bende isterdim eskisi gibi olsun ama olmuyor işte. Ne eskisi gibi nede çocukken yaşadığın mutluluk gibi. Bir yaş daha gençleşmiyorsun, yaşlanıyorsun. Yepyeni bir aşk istemiyorum, hiç bitmeyecek bir aşk istiyorum. Artık son  olan bir aşk. Eskiden daha güzeldi sanki. Gerçi insan oğlunun içinde var şüphe. Nasıl şüphe duymasın ki. Bir çok sosyal ağ var. Hangisinin mesaj kutusunda hangi kıza yazılmış güzel sözler var. Hangi mail adresi? her gün kullandığı kendini düzgün biri gibi hissettiği adresi mi? Yoksa çapkın yada özgür kız adresi mi? Hangisinin içinde ne var nereden bileceğiz. Bilmiyoruz. Bize ne derse ona inanacağız yada inanmayıp şüpheyle yaşayacağız. Her iki taraf içinde geçerlidir bu. Ben öyle bir çıkmalıyım ki karşısına çırılçıplak. Her şeyimi bırakmalıyım. Beni ben yapan özellikleri göstermeliyim. Sanal olan hiç bir şey olmamalı. Yüz yüze her şey. Dokunarak hissederek yaşamak. Belki bir gün olur diye ümit ediyorum. Bekliyorum...


 İşte size güzel bir şarkı :) ŞARKI


Sevgi ve Muhabbetle.

2 yorum:

  1. istediğin gibi bir kadının seni gelip bulması ümidiyle, sevmek harika bir şey :)

    YanıtlaSil
  2. Evet sevmek güzelde birde çıkması var acı acı :)
    Gözünden yaş geliyor insanın. Bunu bile bile yine yiyoruz aynı şeyleri. Birde kendimizi akıllı zannediyoruz :)

    YanıtlaSil